Novosti

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio plaćanje putem interneta

Petak, 03 Srpanj 2020 14:00

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti omogućio je plaćanje troškova razredbenog postupka putem interneta.

Od danas svi kandidati za upis mogu platiti troškove razredbenog postupka putem interneta iz udobnosti svojeg doma (VISA, Mastercard, Maestro).

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice upisi.fpmoz.sum.ba/prijava/.

Ovo je najbrži i najsigurniji način plaćanja zbog toga što je prijava omogućena za one osobe koje su fizički udaljene (uključujući i Republiku Hrvatsku).

Sve detalje o upisu pročitajte na upisi.fpmoz.sum.ba.

Upisi traju do 11. srpnja 2020. godine, a razredbeni postupak će se održati u razdoblju od 13. do 18. srpnja 2020. godine.

 

 mastercard  visa

 

Službeno Opširnije...


Na FPMOZ-u održan seminar u okviru programa Teacher

Četvrtak, 02 Srpanj 2020 17:05

U okviru ERASMUS+  projekta TEACHER  održan je seminar za usavršavanje nastavnog osoblja  vezano za kompetencije budućih odgojitelja.

U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je seminar o kompetencijama budućih odgojitelja. Kompetencije su prezentirane kroz tri područja: osobno, profesionalno i socio-komunikacijsko. Doc. dr. sc. Katarina Šimić, održala je prezentaciju o kompetencijama za osobno i profesionalno područje  koje su podijeljene na generičke i specifične kompetencije.

Službeno Opširnije...


OBAVIJEST O PROMOCIJI MAGISTARA STRUKE I PRVOSTUPNIKA

Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 13:06

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, do daljnjeg se produžava rok do kojeg studenti trebaju obraniti završni odnosno diplomski rad kako bi pristupili promociji magistara struke i prvostupnika.

Točan datum promocije i detaljnije informacije o istoj bit će oglašene naknadno.

Službeno Opširnije...


Didaktika - upis ocjena

Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 10:20

Upis ocjena iz Didaktike i uvid u praktikume, održat će se u četvrtak,  25.6.2020 u 9h, ured 324. Zbog mjera sigurnosti mole se studenti da po dvoje ulaze u ured i pripreme materijal / praktikum, indeks i prijavnicu ) 

Ostalo Opširnije...


Obavijest

Ponedjeljak, 15 Lipanj 2020 11:17

Sukladno preporuci kriznog stožera prilikom ulaska i izlaska iz zgrade Fakulteta obavezno dezinficirati ruke, nositi masku te pridržavati se svih ostalih sigurnosnih mjera i preporuka.

Službeno Opširnije...